top of page

Tervetuloa Punainen Planeetta elokuvan maailmaan.

Kuvaus:

Punainen Planeetta sijoittuu vuoteen 1989 ja kertoo tarinan entisestä Suomen kansan suosikkinäyttelijästä, joka ryhtyy palkkatappajaksi kostaakseen ystävänsä kuoleman. On Rikun viimeisen keikan aika, mutta kaikki ei kuitenkaan suju ongelmitta, kun Riku tunnistaa menneisyydestään tutut kasvot. Hulluin B-Leffa mitä on!Ohjaus: Anton Kostrov
Rooleissa: Aarne Lehti, Pinja Peltoluhta, Tua Nylund, Akira Takayama
Tuotantoyhtiö:
Bertta Media Oy
Valmistumisvuosi: 2022
Kesto: 28min

Lisämateriaali:Punainen Planeetta lyhytelokuva behind the scenes sarja
VIISI OSAAPunainen Planeetta lyhytelokuvan traileri

Punainen Planeetta

UUTTA! Lue artikkeli Punainen Planeetta elokuvasta Töölöläinen paikallislehdestä!

"Parodinen kumarrus kovaotteisille toimintaelokuville"
Töölöläinen kaupunginosalehti -Minna Karila
1.10.2023

"Anton Kostrov teki aiemmin yritysmyyntiä chattibottien ja ponnahdusikkunoiden parissa. Nykyisin hän toteuttaa taysipäiväisesti mainosvideoita tuotantoyhtiössään Bertta Media Oy:ssä."

LUE JUTTU
TÄSTÄ tai Klikkaa lehteä!

punplan.jpg
Töölöläinen kaupunginosalehti. Anton Kostrov teki aiemmin yritysmyyntiä chattibottien ja ponnahdusikkunoiden parissa. Nykyisin hän toteuttaa taysipäiväisesti mainosvideoita tuotantoyhtiössään Bertta Media Oy:ssä.

Punainen Planeetta X Bertta Media OyBertta Median uusin tuotanto Punainen Planeetta (2022) on nuorten Indie elokuvantekijöiden tuotos, joka samanaikaisesti osoittaa kunniaa ja tekee parodiaa 70-80 luvun B-leffoista sekä Tarantino tyylisestä elokuvakerronnasta. Bertta Media Oy on ollut vastuussa esituotannosta jälkituotantoon asti mm. toteuttaen kaikki VFX-efektit. Videotuotanto kesti 1-2 viikkoa, jolloin suurin osa elokuvasta kuvattiin. Kuvaukset tapahtuivat studiolla, johon rakennettiin pienen huoneen kokoinen setti. Elokuvan ensi-ilta oli 19.12.2022 Cinema Orion -issa. Lyhytelokuva sai loistavan vastaanoton. "Paras suomalainen lyhytelokuva tänä vuonna!" on mm. yksi kommentti monien joukossa mitä elokuva sai vastaan.
-
Mikäli olet etsimässä omalle firmallesi sisällöntuottajaa, mainosvideota tai muuta mediaa niin ole meihin yhteydessä.
Rohkeaa videotuotantoa, jotta firmasi erottuu muista. 
-Bertta Media Oy

Punainen Planeetta
bottom of page