top of page
clouds.png

Tavoitteemme.

Bertta Media on MODERNI, tavoitteellinen ja helposti lähestyttävä videotuotanto firma. Videomarkkinointi on meidän osaamisaluetta. Asioista ei tarvitse tehdä vaikeita.

Olemme suunnitelleet toimintamme helppo yhteistyö mielessä. Tämä mahdollistaa projektien nopean toimituksen, vikkelän reagoinnin muutoksiin ja sinun tyytäisyytesi takaamisen. 

Tavoitteemme on yksinkertainen. Olemme videotuotantofirma, joka asettaa uuden standardin yrityksille suunnattuun videotuotantoon. Selkeys, perusteellinen taustatyö sekä luova osaaminen ovat meidän valttikortteja. Nämä kolme asiaa luovat tyytyväisiä asiakkaita ja tuloksellisia videoita jotka muistetaan tarvittaessa aina mainoksina suurempina. 

Haluamme luoda vahvoja siteitä asiakkaittemme kanssa ja jatkaa yhteistyötämme monien projektien ajan. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat niin lyhyellä, kuin pitkälläkin aikavälillä tuloksellisia. Me opimme tuntemaan sinun brändin ja tarpeet, ja firmasi saa vastineeksi johdonmukaista, jatkuvaa ja luotettavaa palvelua joka kerta. Aloitetaan ensin nyt kuitenkin yhteydenotolla. 

Bertta media videotuotanto

MEISTÄ.

Olemme nykyaikainen ja vetreä brändi. Sanojen aidoimmissa merkityksissään. Tärkein arvomme on avoimuus. Täällä nettisivujen takanakin on aitoja ihmisiä. Tässä me olemme. Me tuotamme. Me käsikirjoitamme. Me kuvaamme. Me editoimme. 

Voidaan sanoa moikat vanhoille tavoille tehdä asioita. Maailma kehittyy ja seuraamme perässä. Vaikka kyse olisikin vain videoista. Videotuotantoyhtiöitä on Suomessa sadoittain ja tuntuu, että ainakin suurin osa niistä on jäänyt 2010 luvulle. Bertta media tahtoo näyttää mihin suomalainen videotuotantofirma pystyy parhaimmillaan - täydessä potentiaalissaan!

Nykymaailma on digitaalinen sellainen. Nettisivujen-, somen- ja mainonnan sisällön kysyntä on huipussaan. Menestyksekäs yritys ottaa tämän huomioon. Yrityksiä ja tuotteita markkinoidaan nykyisin videoilla ja kuvilla. Bertta media tarjoaa helpon ratkaisun parantaa tai täydentää yrityksesi ulkoasua videoilla ja graafisella suunnittelulla. Ota yhteyttä ja tehdään brändillesi siisti ja hieno projekti.

-Anton Kostrov
Helsingissä, 5.5.2022
graafinen suunnittelu

TIIMISI

videotuotanto

Anton Kostrov - CEO

Lue lisää

Vastaan vähän kaikesta. Pääosin johdan firmaa ja hoidan markkinointi- sekä myyntipuolen. Sähköpostittelen. Ohjaan videoprojektit sekä teen graafista suunnittelua. Oon se tyyppi, jolle voit laittaa viestiä projektin suuhteen!

Akira Takayama - Tuotanto

Lue lisää

Akira Takayama on käsikirjoittaja ja tarinankertoja, jonka käsikirjoituksia on esitetty esimerkiksi Helsingin Ilves-Teatterin lavalla. Hänen tarinansa pistävät sinut muuttamaan näkemyksiä asioista. Hän osuu ja onnistuu.

Eino Kärjä - Äänitekniikka

Lue lisää

Mitä tulee ääneen ja sen nauhoittamiseen, Eino hoitaa. Einolla on vuosien kokemus esitystekniikan alalta ja lopputulos on juuri sitä mitä pitää kun "yksinkertaiseenkin" hommaan, saadaan pätevä kaveri!

Lauri Laaksonen -
Kuvaus ja editointi

Lue lisää

Kuvallisen kerronnan mestari ja elokuvauksen Bob Ross. Kun luovuus ja tekniikka yhdistyvät, vain harva pystyy tällaista voimaa käyttämään hyväkseen. Meillä on Lauri.

Kuva tulossa pian.

Miro-Matias Kutvonen -
Kuvaus ja editointi

Lue lisää

Miro-Matias on vähän niin kuin mainosalan terminaattori, mutta aseiden sijasta häneltä löytyy järeät kamerat. Eikö kuulostakin hyvältä? Miro-Matias myös hallitsee kaikki ohjelmat videoiden käsittelyyn. Ihan niin kuin se terminaattori...

Kuva tulossa pian.

Jon Aronniemi -
behind the scenes kuvaus

Lue lisää

Jon kuvaa kulissit ja ottaa huikeat kuvat tuotannoista! Hän pitää tyylinsä freesinä ja ideat virtaamassa. Jon toimii apukätenä markkinoinnissa ja on luonnollinen somenatiivi!

Kuva tulossa pian.

Kuva tulossa pian.

Estella Niemi - Tuotanto

Lue lisää

Estella auttaa esituotannossa ja on mitä mainioin valokuvaaja! Estellalla on kyky nähdä arkisimmatkin asiat luovin silmin. Tämähän soveltuu hyvin mainosalalle!

Sinä?!?

mahdollisesti sinä

Hetkinen?

Emme tällä hetkellä etsi uusia työntekijöitä, mutta kun aika tulee, pidämme huolen siitä että saat infon asiasta!
Pistä
@berttamedia seurantaan instagramissa!

tiimisi
tavoite
bottom of page